Categories
Blog

Korona-viruksen vaikutukset pelin kehityksessämme

Suomen poikkeustila on tuottanut tiimillemme haasteita kokoontumisen ja organisoinnin suhteen.

NiceCat Studios ei ole pystynyt poikkeusaikana toimimaan normaalisti. Tällä hetkellä korostuu johtamisen sekä ohjeistuksen merkitys, sillä useamman henkilön tulisi pystyä omatoimisesti jatkaamaan työtä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Avasimme viime kuun alkupuolella Instagramiin ja Twitteriin someprofiilit ja suunnitelimme julkaisevamme someihin kerran viikossa sisältöä. Koronasta johtuen sen toteuttaminen on osoittautunut hyvin hankalaksi sillä jokaisen tulisi minimoida kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa.

Jump Gamen kehittäminen on lähes kokonaan keskeytynyt. Pelimme on hyvin keskeneräinen ja niin kesken ettei se ole ollut ajoissa palautettuna SAMKin Lets Make A Game-kurssia varten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *